L’Occitane Divine Harmony Cream

Volgens mij heb ik nog nooit zo een luxe crème mogen testen als de L’Occitane Divine Harmony Cream. Een tijdje geleden was ik uitgenodigd voor het persevenement voor deze bijzondere crème, maar helaas kon ik er niet bij zijn. Gelukkig mocht ik wel de bijzondere en exclusieve crème ontvangen waar het evenement om draaide. Ik testte het voor jullie!Speciaal uit België waren er twee PR dames van L’Occitane overgekomen om ons meer te vertellen over deze bijzondere nieuwe lijn. Naast de Divine Harmony Cream, waar ik jullie zo meer over ga vertellen, is er namelijk ook een serum.  De dame van L’Occitane vertelde me dat de Divine Harmony lijn twee waardevolle ingrediënten heeft. Namelijk de Immortelle Millésimée, een bloem die nooit verwelkt, en de Jania Rubens, rode algen die de hydratie van de huid maximaliseren. Deze ingrediënten komen uit het prachtige Corsica.

Deze exclusieve lijn geeft je huid een stralende teint, zorgt ervoor dat het egaler wordt en vult rimpels en fijne lijntjes op. Klinkt goed, niet waar? Ik kon niet wachten om het te testen.
Zoals je ziet zit de Divine Harmony Cream is een luxueuze verpakking. Dat is in ieder geval al een pluspunt! Er is zeker ook nagedacht over deze verpakking, aangezien je de binnenkant van de pot er uit kunt halen en hem zo kunt laten bijvullen. Een heuse ‘refill’, dus. Nadat je de dop er af hebt geschroefd moet je nog een klein lipje omhoog doen. Erg hygiënisch. Zeker omdat er ook een klein lepeltje bij zit waarmee je de crème uit de verpakking kan halen – zo hoef je nooit met je ‘vieze’ vingers er in.
De creme ruikt… Tja, waar ruikt het naar? Het ruikt een beetje bloemig, een beetje kruidig en best zwaar. Toch vind ik het een heel erg lekkere geur. Het ruikt… luxe! Zo kan ik het het beste omschrijven. Ik ben normaal van de frisse geuren, maar ik vind het absoluut geen straf om deze crème op mijn gezicht te smeren.

Ik ben de crème nu een maand aan het testen en tot nu toe ben ik aangenaam verrast. Het geeft geen vettige glans (en dat is fijn, met mijn vette huid), het trekt goed in en ik heb daadwerkelijk het gevoel dat het als een soort primer werkt. Het vult inderdaad alle lijntjes op. Nu heb ik nog geen rimpels, maar ik kan me goed voorstellen dat dit heel erg fijn werkt als je die wel hebt.L’Occitane, je hebt me aangenaam verrast. Ik ben helemaal fan geworden van de Divine Harmony Cream en zit er stiekem aan te denken om het serum ook aan te schaffen. Deze luxe lijn is helaas niet goedkoop: de Divine Harmony Cream kost € 165,- en het Divine Harmony Serum € 181,-.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie