Tip: Fair Fashion Festival in Utrecht

Ik heb even een snelle tip voor jullie! A.s. zondag 16 oktober is het namelijk Fair Fashion Festival in Utrecht. Naast het feit dat je hartstikke leuke kleding kan shoppen, zijn er ook modeshows, gave lezingen en workshops. Leuk om samen met een vriendin of je moeder te bezoeken!

fairfashionlogoTegenwoordig is er veel aandacht voor duurzame producten en gezond leven. Zo zijn er veel biologische café’s en hippe vegetarische tentjes. Maar duurzame kleding blijft iets wat niet echt veel wordt besproken. Daarom is het Fair Fashion Festival bedacht!

Fair fashion is namelijk niet alleen maar iets voor “geitenwollensokken types”, het kan ook gewoon echt super leuk zijn! Daarom is de Winkel van Sinkel in Utrecht a.s. zondag van 12:00 tot 18:00 helemaal groen gekleurd. Je kan (natuurlijk) hippe en eerlijke kleding shoppen, maar er zijn ook modeshows, een markt met diverse merken, en inspirerende lezingen en workshops. O.a. van Schone Kleren Campagne, De Kledingbibliotheek en Bont voor Dieren.

Geef het een kans, zou ik zeggen! Ik vind het een geweldig initiatief. Heel veel plezier als je besluit te gaan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie