Tenerife Travelreport: Verblijf

Begin oktober ben ik een week op Tenerife geweest! Op uitnodiging van Interhome mocht ik samen met een vriendinnetje in één van hun vakantievilla’s verblijven. En jongens, Tenerife heeft me onwijs verrast. Wát een leuk eiland! Ik vertel jullie er alles over in deze reeks Tenerife-artikelen, tot jullie er moe van worden ;). Vandaag: verblijf!Ontdek de stad als een local
Interhome beschikt over ruim 34.000 vakantiewoningen op 32 bestemmingen. Van complete vakantievilla’s voor 45 (!) personen tot knusse appartementjes voor 2 personen! Het leuke aan Interhome is dat ze actief inspelen op de populaire ‘local experiences’ trend, waar reizigers eigenlijk een vakantieplek beleven zoals de locals dat doen. De appartementen van Interhome zijn in de meeste gevallen dus ook van lokale eigenaren.

Hoe werkt Interhome?
Als je via Interhome een vakantiehuis boekt, regelen zij alles voor je. Je hoeft dus zelf geen contact te hebben met de eigenaar. Ook hebben ze een 24/7 klantenservice, voor het geval je vragen hebt. Dat is goed geregeld! Ik heb alleen contact gezocht met de huiseigenaar om te laten weten hoe laat we ongeveer zouden aankomen, omdat we afwijkende vliegtijden hadden. Het nadeel vond ik dat de eigenaresse alleen Spaans sprak. Nou kan ik gelukkig redelijk goed Spaans, maar voor andere mensen was dit misschien een probleem geweest. Je komt er wel uit met handen en voeten, maar wel een puntje om op te letten. Het is wellicht wel fijn als alle huiseigenaren goed Engels spreken.Het appartement waarin wij zaten was top! We hadden een ruime woonkamer, keuken, ‘extra’ woonkamer, badkamer en slaapkamer. En laten we het grote balkon met uitzicht op zee niet vergeten! Het was heerlijk om zo veel ruimte te hebben, en het appartement was heel erg gezellig ingericht. Ik vond het fijn dat het niet vol stond met spullen, maar het voelde wel huiselijk aan door kleine details. De eigenaresse woonde in een ander huis op het terrein, dus ze was altijd dichtbij, mochten we haar nodig hebben. We hadden frisgewassen dekens, een stapel handdoeken en zelfs douchegel was aanwezig. In de keuken hadden we een koelkast en vaatwasser (luxe!). Ik zou zeker nog eens met Interhome naar het buitenland willen. Ik vond het echt heel erg leuk om in een lokaal appartement te zitten op Tenerife, en zeker eentje met dit uitzicht! Dank je wel Interhome, voor deze mooie ervaring!

Was jij al bekend met Interhome? PS: er komen nog veel meer Tenerife artikelen aan, en ik heb ook gefilmd! Stay tuned!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie