Mijn celebrity look-a-likes!

Elk persoon kent wel iemand op wie hij heel erg lijkt. Afgezien van zusjes en broertjes natuurlijk! Ik heb het hier voornamelijk over celebrity look-a-likes, beroemdheden op wie jij heel erg lijkt (of andersom). Zelf heb ik al vaak dezelfde namen voorbij horen komen – maar dat betekent niet dat ik het er mee eens ben. Ik vond het echter wel grappig om deze zogenaamde look-a-likes even op een rijtje te zetten. Lijk ik er echt op? Kijk mee en judge for yourself!

Laat ik beginnen met het feit dat ik het idee voor dit artikel al lang in mijn hoofd had, toen ik het opeens voorbij zag komen bij Lindsay. Great minds think alike, zullen we maar zeggen ;). Ik zou zeker ook even een kijkje nemen bij Lindsay, want zij lijkt op véél meer mensen dan ik, haha.
esmee1Met stip op nummer één als mijn celebrity look-a-like staat Esmee Denters. Zoals je ziet heb ik een hele oude foto van mezelf gebruikt (volgens mij was ik hier 17!) omdat ik vooral in die tijd op haar leek. Dit zie ik zelf ook wel. Rond 2009 begon Esmee door te breken en trad ze ook veel op bij festivals. In die tijd heb ik al heel wat keren moeten vertellen dat ik écht niet Esmee Denters was. Tijdens Koninginnedag en Bevrijdingsdag bijvoorbeeld. Vooral kinderen kwamen vaak naar me toe met de vraag of ik een handtekening wilde geven. Zo gek! Ik kon geen echte goede foto vinden als vergelijking, maar bovenstaande collage laat het het beste zien. Aangezien ik geen idee had of ik nu, anno 2016, nog op haar lijk, heb ik haar even gegoogeld. Maar nee, momenteel lijken we toch echt niet meer op elkaar. Grappig!
francesDan een iets recentere vergelijking. Frances van Foodgloss! Ik hoorde deze vergelijking voor het eerst toen Kelly een foto van ons op haar Instagram plaatste. Bovenstaande foto, eigenlijk. Een paar van haar volgers dachten even dat het Frances was, tot ze beter keken. Ik kende Frances niet echt, maar na het bekijken van een paar foto’s en video’s kan ik het wel ergens begrijpen. We lijken niet echt op elkaar, maar soms hebben we dezelfde blik, haarstijl en pose. Ik denk dat vooral het haar een gelijkenis is, en soms de ogen. Wat vinden jullie?
drew2Dan de vergelijking waar ik niks van snap. Vroeger is me namelijk verteld dat ik een beetje op Drew Barrymore leek (?!). Ik heb dan ook een oude foto van mij opgezocht ter vergelijking, en een redelijk oude foto van Drew. Ik denk dat ik rond de 15 jaar was. Een paar mensen vonden dus blijkbaar dat ik wel wat weg had van Drew Barrymore. Hier kan ik kort over zijn: dat vind ik dus niet. Ik zie echt geen gelijkenis, haha. Toch grappig om te horen.

Ik denk dat dit wel de grootste namen waren. Volgens mij ben ik ooit wel vergeleken met een paar eendagsvliegen, die ik nu al niet meer kan herinneren, maar dit zijn wel de bekendste. Ik heb ooit wel eens de naam Leighton Meester voorbij horen komen (GIGANTISCH compliment, en een gelijkenis die volgens mij dus totaal niet bestaat).

En, wat vind jij? Lijk ik daadwerkelijk op iemand of totaal niet? En op wie lijk jij? Let me know!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie