Outfit: Comfy sweater & Converse

In de winter leef ik het liefst elke dag in een trui. Comfy, warm en super makkelijk. Toen ik deze grappige sweater tegenkwam in een winkel op Tenerife moest ik hem meenemen. Heerlijk voor nu, zo net tussen herfst en winter in. Vorige week was ik een dagje in Antwerpen en ik besloot gelijk de outfit op de foto te zetten.antwerpen7Samen met twee vriendinnen was ik vorige week een dagje in Antwerpen. Gewoon, om lekker te shoppen en bij te kletsen. Antwerpen is slechts 50 minuten rijden vanuit Breda, dus in feite ben je er sneller dan als je naar Amsterdam gaat. Toch vergeet ik dat steeds, en dat is jammer! Antwerpen is zo gezellig. Ik was wel diep teleurgesteld toen ik erachter kwam dat de Forever21 blijkbaar weg is uit de stad. Super jammer! Ik wilde er graag weer eens rondsnuffelen, maar zal nu toch richting Amsterdam moeten, haha.
antwerpengoed2Goed, de outfit. De trui komt van een klein boetiekje in Tenerife. Ik vond hem super leuk met de stipjes en de referentie naar Poker (denk ik?). Normaal gesproken zijn mijn sweaters een beetje oversized, maar deze zit iets strakker. Ook leuk! De broek is van Only, maar die heb ik ondertussen vervangen voor een andere zwarte broek. Je ziet het niet, maar deze zakte echt van mijn kont af, haha.
antwerpengoedIk show ook nog even mijn nieuwe jas! Hoewel je hem helaas niet goed kan zien op foto’s. Ik had dringend een nieuwe winterjas nodig. Dit blauwe exemplaar komt van de C&A. Ik ben echt dol op hun jassen en koop er eigenlijk bijna elk jaar wel een. Het is een stevig exemplaar met knopen en een band om mijn middel die ik kan dichtknopen. De sjaal is van de wintercollectie van vorig jaar van My Jewellery. Enne, hoe leuk is deze rode Vespa?
antwerpen9Als schoenen droeg ik mijn geliefde witte Converse. Hoewel, wit… Ze zien er nog goed uit op deze foto, maar zijn stiekem al een stukje zwarter. Ik heb ze meegenomen naar Tenerife en dat heeft ze geen goed gedaan. Dit is ondertussen al mijn tweede paar witte Converse. Ik blijf ze leuk vinden! 2_twiggyWist je dat Converse al 100 jaar bestaan? Ze waren vroeger al immens populair, maar voor 1960 waren er vooral zwarte Converse All Stars beschikbaar. Via de infographic van Kortingbox kwam ik er achter dat er pas sinds 1960 verschillende kleuren All Stars verkrijgbaar waren. Nou ben ik zelf gek op de witte variant, maar de gele die Twiggy op bovenstaande foto draagt vind ik ook te gek! Grappig dat ze bijna niks veranderd zijn door de jaren heen.
Tot zover mijn outfit-post! Vinden jullie het leuk om deze vaker te zien? Let me know!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie