Holiday Gift Guide: Gadgets van Hoesjes-outlet.nl + WINACTIE

Ho ho ho! Het is alweer december, de maand van Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw! En dat betekent dat er cadeautjes gekocht moeten worden. Elk jaar weer is het een struggle om originele en leuke cadeautjes voor mijn omgeving te scoren. Ik kan vast niet de enige zijn met dit probleem, dus vandaar dat ik besloot om een Holiday Gift Guide in het leven te roepen. Zie hier nummer 1!hgg3Van Hoesjes-Outlet.nl mocht ik een aantal leuke dingen uitproberen. Voor een smartphone-verslaafde zoals ik hartstikke fijn natuurlijk. Terwijl ik rondkeek op de website werd mijn verlanglijstje steeds groter. Van gave hoesjes tot handige opladers en powerbanks. Het fijne aan deze website vind ik dat er niet alleen hoesjes beschikbaar zijn voor iPhone’s, maar ook voor bijvoorbeeld Samsungs of Huaweis. Nu heb ik een iPhone, maar ik ken genoeg mensen in mijn omgeving die dat niet hebben.
hgg1Ik koos uiteindelijk voor de 5-in-1 Travel Kit en een wit oplaad dock. Beiden voor de iPhone 6. Zoals je ziet is de Travel Kit inderdaad erg uitgebreid met een USB oplader, USB kabel, auto oplader, audiosplitter en oordopjes. Ideaal voor als je veel op reis bent zoals ik – zo heb je alles wat je eventuele nodig zou kunnen hebben bij de hand. De kwaliteit van de producten is meer dan prima. Ik heb het ondertussen al drie weken intensief in gebruik en het gaat ze nog steeds goed af. Ja, dit is echt een leuke gift voor iemand die veel reist, of gewoon verslaafd is aan zijn iPhone!
hgg2Dan de oplaad dock voor mijn iPhone. Dit handige houdertje staat voortaan op mijn nachtkastje, met een kabel er aan vast en de oplader permanent in het stopcontact. Zo hoef ik ‘s avonds alleen nog maar mijn telefoon in de dock te zetten, en hij laadt al op. Ideaal ding! Ik kan er niks anders van maken. Dit zou een erg leuk cadeau zijn voor bijvoorbeeld een dobbelspel. Wedden dat het populair zal zijn?

WINACTIE!
Ik heb natuurlijk het allerleukste nieuwtje tot het laatst bewaard. Ik mag namelijk maar liefst €20 shoptegoed weggeven op Hoesjes-Outlet.nl! Ik wil het jullie niet te moeilijk maken, dus het enige wat je hoeft te doen is een reactie onder deze blogpost onder te laten om te zeggen dat je meedoet. Als je het leuk vindt, mag je eventueel een kijkje nemen op de website en laten weten welke producten jij graag zou willen bestellen met het shoptegoed. Niet verplicht, wel leuk!

Succes! Ik mail de winnaar op 10 december.

*Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen van een bedrijf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie