Holiday Gift Guide: Foute kersttruien case van Flavr

Ho ho ho! Het is alweer december, de maand van Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw! En dat betekent dat er cadeautjes gekocht moeten worden. Elk jaar weer is het een struggle om originele en leuke cadeautjes voor mijn omgeving te scoren. Ik kan vast niet de enige zijn met dit probleem, dus vandaar dat ik besloot om een Holiday Gift Guide in het leven te roepen. Zie hier nummer 2!selfie2De laatste jaren zijn de foute kersttruien, oftewel ugly christmas sweaters, super populair geworden. De lelijkste printjes en felste kleuren komen tevoorschijn rondom de feestdagen! Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook gevoelig ben voor trends en al een aantal lelijke kerstruien in mijn kast heb liggen. Heerlijk makkelijk, toch fashionable én natuurlijk een tikkeltje grappig.

Maar wat ik nog niet eerder had gezien, was een lelijke kersttrui hoes voor je telefoon! Ik kreeg deze grappige case van Flavr opgestuurd en heb hem gelijk om mijn telefoon gedaan. Hij is behoorlijk hysterisch en ik heb er dan ook al meerdere opmerkingen over gekregen. Je moet er dus van houden, haha. Ik vind het echt geweldig en loop er trots mee rond. Ook super leuk als kerst cadeau natuurlijk! Of wat denk je van een dobbelcadeau? Er zijn verschillende designs, waarvan deze foute selfie elfie er een van is. Ze zijn o.a. hier te koop en de prijzen beginnen al vanaf €12,99.

Zou jij een lelijke kersttrui hoesje cadeau willen doen? Zo ja, aan wie?

*Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen van een bedrijf.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie