Mijn Christmas Wishlist

Sinterklaas is het land uit en moet plaatsmaken voor de Kerstman! The holiday season is in volle gang en aan alle kanten worden er verlanglijstjes gemaakt. Zo ook door mij! Echter ben ik natuurlijk jarig op 30 november, wat er altijd voor zorgt dat ik een deel van mijn verlanglijstje al binnen heb. Maar ook voor kerst staat er nog genoeg op het lijstje, hoor… wishlistgoed

  • Als allereerst wil ik heel erg graag de parfum Daisy Eau so Fresh van Marc Jacobs. Voor mijn verjaardag heb ik de originele Daisy gekregen, waar ik heel blij mee ben, want mijn vorige flesje was al een tijdje op. Ik ben gek op de Daisy geuren en ook de Eau so Fresh editie vind ik heerlijk.
  • Het boek Mindfck van Victor Mids & Oscar Verpoort staat ook hoog op mijn lijstje. Ik ben laatst naar de live show van Mindfck geweest, en ondanks dat het een beetje een deceptie was, ben ik wel erg benieuwd naar dit boek. De tv-serie vind ik fantastisch en ik ben dan ook gek op illusionisten. Hopelijk licht dit boek een tipje van de sluier op wat betreft alle trucs die er bestaan!
  • Singstar: Ultimate Party. De laatste tijd heb ik Singstar helemaal herondekt op mijn Playstation 3. Elke keer als er vrienden langs komen gaan we helemaal los! Ik heb echter niet heel veel Singstar games en deze lijkt me super gaaf. Allemaal nieuwe pop nummers. Ja, dit staat ook vrij hoog op mijn lijstje.
  • Een praktisch cadeau, maar niet minder fijn: turquoise thee- en handdoeken van de Hema! Ik heb hier al twee paar van, maar ik zou er graag meer willen, zodat ik mijn oude thee- en handdoeken als poetsdoeken kan gaan gebruiken. Deze kleur past perfect bij de kleur van mijn prullenbak en het staat zo vrolijk in de keuken. Een voorraadje is altijd handig.
  • Bioscoopbonnen zijn ook altijd welkom, aangezien ik gek ben op films kijken. Ik heb jarenlang een Pathé pas gehad, maar helaas heb ik die moeten stopzetten. Vandaar dat ik extra blij zou worden met een bioscoopbon. De komende maanden komen er veel leuke films aan, dus dit zou ook perfect uitkomen.
  • Mini USB stick van 128 GB. Mijn laptop staat ramvol en hoewel ik twee externe harde schijven heb, pak ik die toch minder makkelijk erbij. Deze USB stick kun je vrijwel altijd in je laptop laten zitten waardoor je gewoon wat extra geheugen hebt. Deze van SanDisk lijkt me erg fijn!
  • Dit fantastische kaarsen-ding had ik al bij meerdere mensen voorbij zien komen, en nu ben ik hooked. Ik wil heel graag de Reflection 4 van &Klevering hebben! Goud of zwart maakt me niets uit, maar ik vind wel de variant met 4 kaarsen er in het mooist. Deze kaarsenhouder is één en al optische illusie, waardoor het lijkt alsof je duizenden lichtjes hebt branden… Prachtig.
  • Tot slot het spelletje Speak Out wat me echt fantastisch lijkt! Ik heb een aantal reclames voor dit spel gezien en lag helemaal dubbel, haha. Dit lijkt me echt een geweldig spel om te spelen. Zeker omdat ik 28 december een kerstdiner organiseer met vrienden bij mij thuis, dan kunnen we mooi gelijk dit spel spelen!

Tot zover mijn verlanglijstje! Natuurlijk verwacht ik niet alles voor kerst, ik verwacht zelfs bijna niks omdat ik behoorlijk wat heb gekregen voor mijn verjaardag van mijn lieve familie. Dit verlanglijstje heb ik echter standaard al klaar liggen, haha, dus ik kan er altijd voor sparen.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie