Holiday Gift Guide: Gepersonaliseerde cadeaus

Ho ho ho! Het is alweer december, de maand van Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw! En dat betekent dat er cadeautjes gekocht moeten worden. Elk jaar weer is het een struggle om originele en leuke cadeautjes voor mijn omgeving te scoren. Ik kan vast niet de enige zijn met dit probleem, dus vandaar dat ik besloot om een Holiday Gift Guide in het leven te roepen. Zie hier nummer 3!Een van de cadeautjes waar je mij het meest blij mee kan maken zijn persoonlijke cadeaus. Daarmee bedoel ik geschenken die speciaal voor jou zijn gemaakt en uitgezocht. Zo was ik ooit onwijs blij toen ik een mooie vakantiefoto van mezelf op canvas kreeg. Hoe leuk! Zelf heb ik meerdere keren een poster cadeau gedaan met een zelfgemaakte foto erop, en ook weleens een telefoonhoesje. Ik kan er echt blij van worden om te zien dat mijn familie en vrienden zichtbaar ontroerd zijn door het feit dat ik moeite heb gestoken in een gepersonaliseerd cadeautje.

Mijn ultieme tip voor de feestdagen is dan ook om niet zomaar in de winkel een cadeau te kopen, maar iets persoonlijks bestellen! Zo kan je bijvoorbeeld een leuk iPhone hoesje maken voor je moeder met een foto van jullie tweetjes, of een leuke quote. Het hoeft namelijk niet altijd een fotogeschenk te zijn! Zelf ga ik altijd naar Pinterest voor bijzondere spreuken, quotes of afbeeldingen. Zo kan je zelf een leuke afbeelding uitkiezen en daar een product van laten maken. Naast telefoonhoesjes kan je natuurlijk ook denken aan producten zoals mokken, notitieboeken, een muismat of een tas.

Liever wel een fotocadeau? Het leukst is natuurlijk om een zelfgemaakte foto te gebruiken. Zelf ben ik enorm verslaafd aan reizen en hecht ik het meeste waarde aan al mijn vakantiefoto’s. Zoals ik al eerder zei heb ik van een vriendin een vakantiefoto op canvas gekregen, en dat vond ik een erg leuk gebaar. Op deze manier kan ik mijn vakantieherinneringen verwerken in huis! Ook heeft mijn opa eens een prachtige poster van mijzelf op groot formaat gekregen. Zeker een leuk idee als je bijvoorbeeld kleine kids hebt, opa en oma zullen het fantastisch vinden om een uitvergrote foto te krijgen van de kleinkinderen! Als je dit nog wilt doen voor de kerstdagen geef ik je bij deze even deze handige website door met tips voor portretfoto’s. Zo weet je zeker dat ze niet mislukken ;).

Mijn laatste tip is om een fotoboek cadeau te geven. Bijvoorbeeld een boekje vol foto’s van jullie vriendschap, of een fotoboek van jullie weekendje Londen laatst. Fotoboeken zijn fantastische herinneringen, en ze hoeven heus niet heel duur en groot te zijn! Als je de moeite neemt om zelf een fotoboek in elkaar te draaien weten je vrienden in ieder geval zeker dat je om ze geeft. Via deze website kun je bijvoorbeeld heel makkelijk een fotoboek maken.

In het kort: persoonlijke cadeautjes zijn veel leuker dan standaard cadeautjes!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie