Review: dekbedovertrek van Dekbed-discounter

Een hoop kussens, een zacht matras en een koel dekbed… Mijn bed is heilig voor me. Ik vind het heel belangrijk om lekker en goed te kunnen slapen na een lange dag, en hecht dan ook veel waarde aan goede producten. Zo horen dekbedovertrekken in mijn ogen zacht en warm te zijn. In de winter, althans. Ik mocht een dekbedovertrek uitzoeken en testte het uit!Mijn slaapkamer is echt mijn plek om me terug te trekken na een lange dag. Natuurlijk is het heerlijk om op de bank te chillen, maar na een zware dag vind ik het nóg fijner om met een boek in bed te kruipen. Ik probeer mijn slaapkamer nu dan ook zo ‘clean’ mogelijk te houden. Niet al te veel frutsels én het bed altijd opgemaakt. Wel vind ik het leuk om een vrolijk en netjes dekbedovertrek te hebben. Van Dekbed-discounter mocht ik een dekbedovertrek uitzoeken. Zo net voor de kerst voelde het als een heus kerstcadeautje toen het binnenkwam!

Zoals je kan zien heb ik gekozen voor een zacht dekbed met veren erop. De kleuren zijn redelijk neutraal en matchen goed bij mijn kledingkast (niet op de foto te zien). Waar ik heel erg blij mee ben is het materiaal. Het is namelijk een dekbedovertrek van flanel! Ontzettend zacht en knuffelig, kan ik je vertellen. En natuurlijk heel erg warm, perfect voor koude winterdagen.
Het dekbedovertrek kwam snel binnen (de volgende dag al!) en was netjes ingepakt. Voor de rest kan ik er vrij weinig over zeggen, want alles is gewoon prima. Goede kwaliteit (hij voelt stevig aan), snel binnen, lekker zacht, precies zoals het ook op de foto er uit zag… Ik ben erg blij met mijn dekbed!

Tip: wellicht is het ook leuk om een mooi dekbedovertrek cadeau te geven voor kerst!

*Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen van een bedrijf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie