2016: My year in review

Het is inmiddels al 3 dagen 2017 en boy, wat heb ik zin in dit jaar! Afgelopen jaar is voor veel mensen een rot jaar geweest. Kijk alleen maar eens naar alle beroemdheden die zijn overleden in 2016. Bizar! Maar 2016 kent ook zeker zijn hoogtepunten. Kijk mee naar mijn jaaroverzicht vól leuke dingen! Januari
In januari had ik het gevoel dat ik nog maar net terug was uit New York (en dat was ook zo!) toen de volgende reis alweer op de planning stond. Halverwege de maand ging ik naar Londen samen met vriendinnen Natasha en Laura om onze vriendin Asanki op te zoeken. Het was een fantastische vakantie vol leuke activiteiten, maar ook goede gesprekken. In januari ben ik ook gaan klunen in Breda met een groep collega’s. We waren een groep Minions en ik vond het zo gezellig! Naast deze mooie activiteiten ben ik ook nog eens naar het concert van Ellie Goulding gegaan met Natasha. Ik ben echt wel een beetje fan geworden van deze mooie zangeres hierna!
Februari
Carnaval stond voor de deur! Een heel groot begrip in Brabant, en ondanks dat ik niet een grote carnavaller ben vond ik het dit jaar wel erg leuk. Ik heb het gevierd bij Asanki thuis in Oosterhout samen met Laura. Het was echt ontzettend gezellig en volgend jaar vieren we het zeker weer in Oosterhout. Daarnaast ben ik naar het concert van Jessie J gegaan samen met vriendin Eline. Ik wilde al eeuwen naar een concert van haar en ben zó blij dat ik nu eindelijk gegaan ben! Wauw, wat een topmens is dat.
Maart
Maart was een rustige maand zonder al te veel grote gebeurtenissen. Leuke afspraken met vriendinnetjes, het werd eindelijk een beetje warmer, niks bijzonders!
April
Joe, april was leuk! Samen met vriendinnen Els en Sarie ben ik een weekje naar Malaga geweest. We verbleven in een fijn AirBnB appartement en verkenden vanaf daar heel Malaga. Van fietsen over de boulevard tot lekker shoppen en flink stappen. Heerlijke vakantie! Natuurlijk was april ook de maand van Koningsdag. Ik vierde het in Breda bij 538 Koningsdag met een groep vrienden.
Mei
Mei stond vooral in het teken van mijn eerste keer als reisleider in Turkije! Ik ging 11 dagen naar Kemer in een prachtig All Inclusive Resort en had de tijd van mijn leven. Daar kwam ik er achter dat reisleider mij op het lijf is geschreven! Ik heb er ook goede vrienden en vriendinnen gemaakt, zoals bijvoorbeeld Gemma uit Schotland. Ook ging ik met een groep vrienden voor het eerst in mijn leven naar Duinrell en vierde ik het Breda Jazzfestival met Asanki.
Juni & juli
In juni ging ik naar het Midzomernacht festival in de Efteling wat heel mooi gemaakt was. Trots om daar te werken! Verder was het een bizar rustige maand waar ik natuurlijk wel veel terrasjes pakte, maar voor de rest vrij weinig deed. Omdat ook juli heel rustig was, plak ik deze even hierbij. Natuurlijk wel feestjes en leuke afspraken gehad, maar niks bijzonders.
Augustus
In augustus ging ik voor het eerst in mijn leven kamperen! We gingen naar Slovenie en Kroatie met de auto en het was een hele belevenis. Ik kan eerlijk zeggen dat ik het geweldig heb gehad en niet uitsluit dat ik nog een keer wil gaan kamperen. Echter ga ik dan wel in een iets luxere tent, haha. Slovenie én Kroatie is prachtig en we hebben zo veel gedaan. Van canyoning tot de natuur bewonderen tot lekker zwemmen in de zee.
September
September was de maand dat ik voor de tweede keer als reisleider naar Turkije mocht. Weer naar hetzelfde resort wat een feestje was. Ik kende ondertussen bijna alle medewerkers daar en was zelfs goed bevriend met ze geraakt. Ook de Schotse Gemma en haar man Aws waren weer op vakantie daar! We hebben veel tijd samen doorgebracht (samen met mijn deelnemers, natuurlijk) en het was geweldig leuk.
Oktober
In oktober mocht ik op uitnodiging van Interhome naar Tenerife! Samen met vriendin Laura vertrok ik voor een weekje naar dit Canarische Eiland en we hebben ontzettend genoten. We waren er beiden nog nooit geweest en hebben met onze fantastische huurauto het hele eiland verkend. Van boottochtjes tot bergen beklimmen tot heerlijk eten. Echt een mooie vakantie!
November
In november vond ik het tijd om mijn Schotse vriendin Gemma eens op te zoeken. Ik mocht bij Gemma en Aws slapen en zij hebben me in één weekend tijd heel Edinburg laten zien. Ik was nog nooit in Schotland geweest en vond het fantastisch. Hopelijk ga ik eind januari weer die kant op, omdat Gemma dan 30 jaar wordt. Wel een mijlpaal natuurlijk! Ook mocht ik naar de MTV EMA’s samen met Natasha omdat ik kaartjes had gewonnen bij Annemerel! Dat was echt een fantastisch event, wauw! Daarnaast vierde ik mijn verjaardag met lieve vriendinnen, ging ik naar een heus kattencafé én ging ik met Asanki naar de opname van de oudejaarsspecial van Mindf*ck.
December
In december mocht ik reisleider zijn tijdens een reis naar Gambia. Jawel, ik vertrok naar Afrika! Voor 8 dagen zat ik in het zonnige Gambia en het was een hele belevenis. Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad tijdens de safari, de dorpjes bezoeken, winkelen, op het strand liggen… Ik had leuke deelnemers en kneep nogmaals in mijn handjes dat ik reisleider ben. Ook vierde ik SinterKerst & Nieuw met mijn lieve vrienden en waren de feestdagen natuurlijk erg gezellig.

Tot zover mijn 2016! Natuurlijk zijn er zeker ook minder leuke dingen gebeurd in 2016, sterker nog, ik denk dat 2016 voor mij een rotjaar was. Echter ben ik niet van plan daar bij stil te staan. Ik moet terugdenken aan de leuke dingen (en die waren er genoeg!) en erop vertrouwen dat ook 2017 bestaat uit leuke dingen. Daar twijfel ik niet aan. En natuurlijk ben ik dankbaar voor alle geweldige dingen die ik in 2016 heb gedaan. Toen ik dit zo schreef, werd ik er wel een beetje stil van, hoor. Ik ben maar liefst 8 keer op reis geweest in een jaar tijd!

Ik wens iedereen een fantastische en veilige jaarwisseling toe en tot in 2017!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie