New in: travel-inspired posters van Desenio

Een tijd terug zag ik de website Desenio héél vaak voorbijkomen op grote blogs en Youtube kanalen. Nieuwsgierig als ik was, besloot ik een kijkje te nemen op de webshop. Voordat ik het wist had ik 6 posters besteld, oeps… Inmiddels hangen de posters te pronken in mijn appartement en wil ik ze graag aan je laten zien. Want oh boy, wat ben ik er blij mee!

Ik ben zelf niet iemand die persé een rustig huis hoeft te hebben. Ik vind het prachtig als ik een grote ‘picture wall’ bij iemand zie en kijk kwijlend volle, maar gezellige woonkamers op Pinterest. Ik ben sinds kort redelijk een interieur-junkie geworden en ben dan ook heel erg blij met de posters die ik heb besteld. Het thema wat ik (onbewust) heb gekozen komt aardig terug: reizen. Ik begin met de posters in de woonkamer!
Bij deze mijn mooie postermuur boven de TV (niet te zien op deze foto, maar wel op de volgende). Ik heb gekozen voor twee posters in de maat 30 x 40 en twee posters in de maat 21 x 30. Enne.. had ik al gezegd dat het thema reizen erg naar voren kwam in mijn posterkeuze? Haha. Helemaal links zie je een foto van ‘the big apple’ oftewel New York. Na NYC trip in december 2015 heeft deze stad mijn hart gestolen en wilde ik deze graag ophangen in de woonkamer.

Bovenin zie je een kleurrijke cactus, gemaakt met aquarelverf, en beneden zie je een zwart-wit foto van hoge palmbomen. Beiden hebben een tropisch sfeertje en dat wilde ik graag terugzien in de woonkamer. Je komt tenslotte uit Curaçao of niet, hè ;). Bovendien vond ik het mooi dat de cactus de enige poster is die wat kleur er in heeft. Helemaal rechts zie je een mooie quote – ‘Make your dreams happen’. Daar ben ik momenteel volop mee bezig dus ik vond het ook wel toepasselijk.
Links zie je beter hoe de posters er bij hangen. Links onderin zie je mijn tv (die hangt aan de muur en was gedraaid, vandaar dat hij schuin lijkt te hangen) en aar boven hangen de posters. Rechts zie je mijn prachtige toilet (kuch, kuch). Ik vond het een beetje een standaard toilet en wilde het graag wat mooier maken. Vandaar dat ik besloot om deze wereldkaart boven het toilet te hangen. Je kan het niet lezen, maar onder in staat nog ‘and I think to myself, what a wonderful world’.
Boven mijn bank heb ik twee schilderijenplankjes hangen met snuisterijen erop. Let niet op de dooie plant in het midden, ik beloof plechtig dat ik deze binnenkort zal vervangen, haha. Links zie je mijn nieuwe poster shinen! Ik koos voor een stoer buffalo schedel. Deze poster heeft geen speciale betekenis – ik vond hem gewoon stoer en minder ‘lief’ dan de rest van de posters die ik had uitgekozen. Ik ben er blij mee!
Ik ben inmiddels verslaafd aan de posters van Desenio en zou er graag nog tien meer bestellen, maar ik heb helaas geen plek meer in mijn bescheiden appartement. Wel heb ik via een andere webshop (Juniqe) een hele grote poster besteld voor boven mijn bed (zie foto boven). Hij is met recht gigantisch te noemen, want hij is maar liefst 80 x 120 cm! Ik moet nog een manier zien te vinden om hem op te hangen maar daar ga ik binnenkort eens voor zitten. Ik ben echt verliefd op deze foto en word er onwijs blij van als ik er naar kijk. Hoe prachtig is dit?

Tot zover mijn posters update! Heb jij wel eens besteld bij Desenio of Juniqe?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie