Voor het eerst op wintersport!

Weten jullie nog dat ik vertelde dat ik als reisleidster naar Turkije was geweest? Na deze reis volgden nog een aantal andere reizen, waaronder Gambia (later meer hierover!). Nu heb ik echter wel een héle leuke reis op de planning staan om te begeleiden… Ik ga namelijk voor het eerst op wintersport. Vandaag vertel ik je alles erover!Ondanks dat ik nog nooit van mijn leven op wintersport ben geweest heb ik heel veel zin in deze reis. Ik ga over een maand naar een prachtige plek in Zwitserland en ben nu al druk bezig met de voorbereidingen. Ik ben namelijk gewend aan warme bestemmingen, en moest nu even flink omschakelen. Zo ben ik bezig met kleding uitzoeken en op zoek naar leuke spelletjes in de sneeuw (er zijn namelijk ook kinderen bij).

Op dit moment is het voor mij het belangrijkst om passende kleding te hebben. Natuurlijk heb ik al een aantal truien in mijn kast hangen, maar éxtra warme kleding is toch wel fijn voor het sneeuwzekere Zwitserland. Zo heb ik vorige week al thermosokken gescoord bij de Primark en ben ik aan het rondsnuffelen op verschillende (web)shops. Ik ga volgende week nog even de stad in, even kijken! Online was ik verrast toen ik bonprix bezocht. Ik heb al meerdere dikke truien en dikke jassen in mijn digitale winkelmandje zitten – nu nog even een selectie maken, want ik ga tenslotte niet emigreren naar Zwitserland, haha.

Wat betreft activiteiten voor kinderen ben ik nog even zoekende. Ik heb hier al leuke spelletjes voor in de sneeuw gevonden. Een sneeuwpop wedstrijd kan natuurlijk niet ontbreken, maar een sneeuwbal estafette klinkt ook heel erg leuk! Verder ben ik op zoek naar leuke restaurantjes, bekijk ik urenlang foto’s van het gebied via Google en ben ik stiekem aan het kijken voor een lesje skiën voor beginners.

Over een maand zit ik in de sneeuw en ik heb er onwijs zin in! Heb jij nog tips voor de wintersport? Let me know!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie