New in: sneakers

De afgelopen maanden heb ik redelijk veel online geshopt. Ik denk dat het komt door het koude, grauwe weer. Ik word daar zo ongelofelijk chagrijnig van, dat ik dan maar ga winkelen om mijn humeur weer een beetje op peil te krijgen! Vandaag laat ik al mijn nieuwe sneakers zien. Toch wel mijn favoriete soort schoen, heb ik gemerkt. Kijk mee!Ik begin met dit prachtige paar. Ik zag deze online voorbijkomen en moest ze gewoon bestellen. Ik vind het ontzettend leuk dat de schoen zelf vrij rustig is, met neutrale kleuren en een suèdelook, maar dat de neus van de schoen juist een kek metallic kleurtje heeft. Ze vallen daardoor toch behoorlijk op, maar ze zijn wel redelijk makkelijk te combineren. Ik las laatst in dit Defshop artikel dat metallic tinten helemaal de trend van 2017 is – top, dan ga ik in ieder geval met de mode mee!
Het volgende paar vind ik ook erg leuk (al zeg ik het zelf). Een iets gewaagder model door de panterprint, maar toch vind ik ze redelijk neutraal. Het zijn tenslotte vooral bruintinten met wat zwart erdoorheen, waardoor je ze redelijk makkelijk kunt combineren. Ik zie het al helemaal voor me met een zwarte skinny jeans, witte blouse en gouden sieraden. Kan niet wachten tot het ietsje minder druilerig weer is, zodat ik deze outfit aan kan. En tja, de print is dan wel een beetje Nel Veerkamp, maar toch zijn er genoeg redenen waarom panterprint de beste print ooit is.
Dit roze exemplaar kocht ik stiekem al een hele tijd geleden, op Tenerife. Toch wil ik ze graag hier even in het zonnetje zetten, want pas nu begin ik ze echt te dragen. Ook dit exemplaar is gemaakt van een soort suède materiaal en hebben de bekende ‘creeper’ look, die tegenwoordig in is. Omdat ze heel lichtroze zijn kan ik ze met veel kledingstukken combineren.
Als laatste deze zwarte sneakers. Heel simpel, maar dat wilde ik ook. Ik had namelijk nieuwe schoenen voor mijn (horeca) werk nodig, en deze moeten altijd geheel zwart zijn. Mijn vorige schoenen waren redelijk duf om te zien maar liepen wel heel erg lekker. Omdat ze nu onderhand uit elkaar vielen besloot ik om voor dit exemplaar te gaan. Ik moet ze nog even inlopen, maar vind ze eigenlijk heel leuk, zelfs als ik niet aan het werk ben!

Tot zover mijn schoenen shoplog! Weten jullie nog dat ik een tijd geleden een artikel heb geschreven over producten die ik echt de investering waard vind? Nou, ik kan er ondertussen wel ‘een goed paar sneakers’ aan toevoegen! Sneakers lopen heerlijk en staan leuk onder veel soorten outfits. Ik kan niet meer zonder!

En jij? Ben je ook zo gek op sneakers?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie