Personal update: new blog?!

Hi iedereen! Vandaag heb ik een korte personal update voor jullie. Ik ben namelijk met iets heel spannends bezig dat binnenkort online komt. Vandaag licht ik een tipje van de sluier op zodat jullie weten waarom ik wat afwezig ben. What’s going on? Lees verder als je benieuwd bent!Ik zal gelijk met de deur in huis vallen: ik ben bezig met een nieuwe blog op te zetten! Al langere tijd had ik behoefte aan een nieuw blog die vooral gericht zal zijn op één ding. Ik denk dat de meesten al kunnen raden wat het is… reizen! Ik lanceer binnenkort een nieuwe reisblog die tegelijkertijd ook erg persoonlijk zal zijn. Kimbahli.com zal zeker blijven bestaan, maar de meeste artikelen zullen op mijn nieuwe blog verschijnen. Omdat het een persoonlijke reisblog is kan ik alledaagse lifestyle dingen er ook in verwerken. Maar natuurlijk wel met dat avontuurlijke tintje…

Ik ben er momenteel druk mee bezig en het komt er heel mooi uit te zien. Binnenkort meer, ik beloof het! Ik hoop volgende week al online te kunnen namelijk… Spannend!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie