The Travel Diary is live!

Het is zo ver! Mijn nieuwe blog The Travel Diary is live en ik vind het super spannend. Ik ben wel onwijs blij met het resultaat. The Travel Diary is een persoonlijke travel blog waar ik schrijf over mijn grote liefde: reizen. Je zult er reisverhalen voorbij zien komen, maar ook tips, tricks, hotspots, leuke adresjes en nog veel meer. Lees snel verder om meer te weten!Voor iemand die zo gek is op reizen als ik, is het eigenlijk raar dat ik nu pas de stap neem om een travel blog te beginnen. Maar dat vond ik toch wel weer spannend! Bloggen over reizen is een niche, wat kan betekenen dat het minder goed aanslaat bij het algemene publiek. Daarom heb ik besloten mijn blog The Travel Diary wel lekker persoonlijk te maken. Alle artikelen hebben een persoonlijk sausje en natuurlijk zal ik ook nog steeds lifestyle onderwerpen bespreken. Echter zullen die wel (waar het kan) een reistintje krijgen.

Ik zou zeggen, neem snel een kijkje op The Travel Diary! Er staan al wat leuke blogposts op en er komt steeds meer bij.

Wat gaat er gebeuren met Kimbahli.com?
Nou, die blijft ook gewoon bestaan. Hier kan ik namelijk mijn ei kwijt wat betreft beauty, lifestyle, persoonlijke verhalen die niet over reizen gaan en nog veel meer. Ik zal de komende tijd wel focussen op The Travel Diary, maar dat betekent niet dat mijn eerste baby niet blijft bestaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie